Δεν είναι τυχαίο πως σε γκάλοπ που έγινε σε οπαδούς της ομάδας και σε ερώτηση αν προτιμούσαν νίκη επί της Λίβερπουλ που θα μπορούσε να της στερήσει το πρωτάθλημα ή πρόκριση επί του Ολυμπιακού, η συντριπτική πλειονότητα είχε δηλώσει πως επιθυμούσε νίκη επί της Λίβερπουλ.

 

 

ΑΥΤO επιβεβαιώνει πόσο πολύ ήθελε η Γιουνάιτεντ να πάρει αυτό το ματς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ενδεκάδα του Μόγες που χρησιμοποίησε ό,τι καλύτερο έχει, χωρίς να προφυλάξει κανέναν εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός όμως ότι το ήθελε πάρα πολύ και αγωνίστηκε κομπλέ, έχασε εύκολα από τη Λίβερπουλ, κάτι που μας δείχνει πόσο άρρωστη είναι αυτή η ομάδα.

 

 

ΑΠO ΤΗΝ AΛΛΗ, όπως είπε και ο Γκάρι Νέβιλ, το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο η Μάντσεστερ μπορεί να βγάλει αντίδραση και να σώσει ό,τι σώζεται από μία χαμένη χρονιά είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, διότι πλέον δεν είναι μόνο ο Ντέιβιντ Μόγες ο προπονητής της, με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είναι κι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της. Η γκρίνια μεγαλώνει για τον Φαν Πέρσι και τις κακές εμφανίσεις του, η πίεση αυξάνεται για τον Φελαϊνί, την ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού που δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα, η πίεση αυξάνεται γενικώς για όλους όσοι αποτελούν την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι οποίοι έχουν μπει πλέον σε μία περίοδο κρίσης σε σχέση για το ποιοι θα συνεχίσουν του χρόνου στην ομάδα.

 

ΟΛΗ ΑΥΤH η κατάσταση είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει στο να βγάλει μία πίεση η ομάδα της Γιουνάιτεντ, η οποία όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις αγωνιστικά θα εκφραστεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει να κάνει είναι να παίξει με την ψυχολογία της, να εκνευρίσει μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς είναι σε κατάσταση νευρικού κλονισμού και να προσπαθήσει να την αποσυντονίσει. Μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση, γιατί αν αντιμετωπίσει το παιχνίδι μοιρολατρικά, ο κίνδυνος να αποτύχει είναι μεγάλος.

Πηγή: SportDay