Με τη συντροφιά δύο πανέμορφων γυναικών γιόρτασε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ τα τρία γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ (3-0) για τα προημιτελικά του Champions League.

Αν και οι περισσότεροι φίλαθλοι έχουν συνδέσει το όνομα του Ολλανδού φορ με την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεών του με τους "μπέμπηδες" (150 συμμετοχές και 95 γκολ από το 2001 μέχρι το 2006), κανείς δεν ξεχνάει πως το βιογραφικό του κοσμεί και η συνεργασία του με τη Ρεάλ την τετραετία 2006-10.

Έτσι, οι υπεύθυνοι της Heineken, εκ των βασικών χορηγών του Champions League, επέλεξαν τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ως επίτιμο "καλεσμένο" το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ολλανδός βρέθηκε στο Βιετνάμ όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Ρεάλ σε έναν αναπαυτικό δερμάτινο καναπέ έχοντας για συντροφιά δύο πανέμορφες γυναίκες. Μάλιστα, η μία κοπέλα φορούσε άσπρο φόρεμα για την Ρεάλ και η άλλα ένα κίτρινο για την Ντόρτμουντ.

Ο Φαν Νίστελροϊ απόλαυσε τον μεγάλο αγώνα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πανηγυρισμοί και οι αντιδράσεις τόσο του Ολλανδού όσο και των δύο κυριών στα τέρματα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Απολαύστε τον...