Έκανε πλάκα, την ξεφτίλισε, την διέσυρε, της έβαλε 4 γκολ και την απέκλεισε. Αυτά και... άλλα πολλά έκανε σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν, την οποία νίκησε και μέσα στο σπίτι και μάλιστα με το εμφατικό 4-0.

Τα τρία πρώτα γκολ μπήκαν μέχρι το 35', δύο από τον Ράμος και ένα από τον Ρονάλντο, ενώ ο Πορτογάλος έβαλε το... κερασάκι στο 90'. Χάνει τον τελικό ο Τσάμπι Αλόνσο που πήρε κίτρινη, γιούχα στο φινάλε από την κερκίδα.


Έκανε... πλάκα και πάει για το 10ο!

Οι δύο ομάδες μπήκαν φορτσάτες στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν πάρα πολύ καλός. Η Μπάγερν πήρε την κατοχή της μπάλας και ξεκίνησε το γνωστό παιχνίδι με τις πάσες, ενώ η Ρεάλ αποφάσισε να... χτυπήσει με τις αντεπιθέσεις. Οι Βαυαροί πίεζαν ψηλά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, όμως από την αρχή φάνηκε πως είχαν πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και στην άμυνά τους. Μόλις στο ένατο λεπτό μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν, όταν ο Νόιερ έδιωξε λανθασμένα με το κεφάλι την μπάλα πάνω στον Μπέιλ, όμως αυτός σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Ουαλός, το έκανε όμως ο Ράμος και μάλιστα... δύο φορές. Στο 16' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς ο Ισπανός αμυντικός πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 20' με νέα κεφαλιά από κοντά έγραψε το 0-2 και ουσιαστικά... τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Στα επόμενα λεπτά η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες της είχαν πολλά νεύρα και είχαν χάσει την συγκέντρωσή τους. Έτσι λοιπόν, στο 35' μετά από ιδανική αντεπίθεση, η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Μπενζεμά – Μπέιλ – Ρονάλντο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 0-3. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 37' ο Κριστιάνο δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με μακρινό σουτ, σε κενή εστία, μετά από λάθος διώξιμο του Νόιερ.

Γιούχα, γκρίνια και γκολ στο 90'...

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Η Ρέαλ έπαιξε άμυνα, η Μπάγερν πήρε την κατοχή, άλλαξε... αμέτρητες πάσες και τελικά αποκλείστηκε χωρίς να πετύχει καν γκολ! Οι φίλαθλοι των Βαυαρών μάλιστα, απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας τους, αποδοκίμασαν σε φάσεις που οι παίκτες δεν σούταραν και έκαναν πάσες, ενώ πάρα πολλοί αποχώρησαν πριν λήξει το ματς. Αυτοί έχασαν και το γκολ του Ρονάντο στο 90' με απευθείας φάουλ, το οποίο έγραψε το τελικό 4-0.


Η Ρεάλ λοιπόν πήρε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάνοντας ένα μοναδικό πάρτι μέσα στο Μοναχό.



Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ)

Στον πάγκο: Ρέντερ, Τσίνγκερλε, Χότζμπεργκ, Ραφίνια

Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Στον πάγκο: Ντιέγκο Λόπεζ, Βαράν, Ιγιαραμέντι, Μοράτα, Ίσκο, Καζεμίρο, Μαρτσέλο
Διαιτητής: Πρέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Γήπεδο: Αllianz Arena