Η Μπαρτσελόνα έχει την κατοχή της μπάλας, όμως δεν βρίσκει χώρους και παίζει αργά, ενώ η Ρεάλ προσπαθεί να μην κάνει το λάθος στα μετόπισθεν και περιμένει κάποια αντεπίθεση ή, στημένη φάση για να κτυπήσει.

 Η καλύτερη ευκαιρία, βέβαια, έγινε από τον Τσάβι, αλλά από εκεί και πέρα περισσότερα νεύρα είδαμε, παρά μπάλα κι από τις δυο ομάδες. Μόνο για ένα δίλεπτο περίπου «άνοιξε» λίγο ταχύτητα το ματς και κάτι πήγε να γίνει.

 Και οι δυο ομάδες, και ειδικά η Ρεάλ, φοβούνται μην δεχτούν γκολ, αφού υπάρχει και η ρεβάνς, όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα. Και γι’ αυτό οι κινήσεις στην σκακιέρα είναι πολύ προσεκτικές. Για παράδειγμα, οι φιλοξενούμενοι δεν ανεβάζουν πολύ ψηλά τα πλάγια μπακ, όπως σε άλλα ματς, προκειμένου να μην μείνουν μόνοι τους οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντι Μαρία.

 Η Μπάρτσα, λοιπόν, παίζει μέχρι τώρα αρκετά συντηρητικά και δεν ανεβάζει ταχύτητα, ενώ η Ρεάλ προσέχει πολύ την αμυντική της λειτουργία. Λείπει, άλλωστε, και ο Ινιέστα για να δώσει κι άλλες στροφές στην Μπαρτσελόνα. Για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στην επανάληψη.