Ενδεκάδα με "φορτωμένο" κέντρο, για να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ στη Λιέγη, την Τετάρτη (21:00), για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει στο μυαλό του δύο συστήματα, το 4-4-1-1 ή το 4-4-2 με ρόμβο, ωστόσο φαίνεται ότι θα προτιμήσει το πρώτο για να είναι πιο κοντά οι γραμμές και να έχει πιο συμπαγές σύνολο. Γι΄ αυτό το λόγο προτίθεται να παρατάξει τους Πράσινους με δύο αμυντικά χαφ. Ο Μέντες είναι ο σίγουρος, ενώ "παίζεται" μια θέση ανάμεσα στον Λαγό και τον Πράνιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος έχει το προβάδισμα, αφού έχει τα τρεξίματα, ενώ ο δεύτερος, που έχει την εμπειρία, δεν δείχνει σε φόρμα.

Στα άκρα θα παίξουν οι Ατζαγκούν (αριστερά) και Ζέκα (δεξιά) αλλά δεν θα είναι σταθεροί. Θα αλλάζουν θέσεις όταν ο Παναθηναϊκός επιτίθεται και θα συνεργάζονται με το επιθετικό δίδυμο των Μπεργκ και Πέτριτς. Ο Αναστασίου έχει δώσει εντολή στους δύο σέντερ φορ να βγαίνουν στα πλάγια για να τραβάνε στο άκρα τους αμυντικούς και στους δύο εξτρέμ (Ατζαγκούν και Ζέκα) να προωθούνται στην επίθεση για να βγαίνουν μπροστά ως "κρυφοί" κυνηγοί. Αυτό είναι το "τρικ" που ετοιμάζει ο Έλληνας κόουτς για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς θεωρεί ότι η άμυνα της Σταντάρ είναι αργή και δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις εναλλαγές θέσεων των επιθετικών του Τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα προτιμηθεί η εμπειρία του Κοτσόλη, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι γνωστοί, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος