Με δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν εντυπωσιάσει ούτε στην πρεμιέρα αλλά ούτε και στο Αγρίνιο, το μήνυμα που στάλθηκε χθες ήταν ότι η διακοπή τους έκανε σίγουρα καλό. Περισσότερη διάθεση, περισσότερη κίνηση και κυρίως περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι, σε σχέση με όσα είχε δείξει στα δύο προηγούμενα, ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε περισσότερο φρέσκος. Ο,τι καλύτερο, δηλαδή, μπορούσε να περιμένει ο Μίτσελ πριν υποδεχτεί στο Καραϊσκάκη τη μεγάλη αντίπαλο των ποδοσφαιρικών του χρόνων.

Ο Ισπανός είδε τον Τσόρι να είναι ο γνωστός... Ντομίνγκες του περσινού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως είδε έναν Μαζουάκου να τον πιεις στο ποτήρι. Ο πιτσιρικάς έκανε... πάρτι από τα αριστερά, σέρβιρε δύο γκολ και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει το κρυφό χαρτί του προπονητή του, που λογικά θα θελήσει να χτυπήσει από τα πλάγια σε δύο μέρες τους Μαδριλένους.

Ο Μίτσελ έκανε την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Μήτρογλου και όταν τον χρησιμοποίησε ο «πιστολέρο» είχε τρεις καλές στιγμές, αλλά του έλειψε το γκολ που θα του ανέβαζε ακόμα περισσότερο το ηθικό εν όψει της Τρίτης.

Θετικό επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Μιλιβόγεβιτς με τα ερυθρόλευκα, με τον Σέρβο να έχει καλές στιγμές, ενώ σε ένα δυο στημένα θα μπορούσε και να σκοράρει, όπως βέβαια και αυτό του Μπενίτες.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι διαθέτει πολλές λύσεις ατομικά από κάθε παίκτη του. Τώρα είναι στο χέρι του Μίτσελ το πώς θα πάρει από τον καθένα το 110% των ικανοτήτων του για την αποστολή που τον περιμένει την Τρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο που χθες νίκησε τη Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου», αποδεικνύοντας ότι και φέτος είναι ομαδάρα!

Πηγή: sentragoal.gr