Λίγα πράγματα...

Οι άμυνες αλλά και οι τακτικές είχαν το πρώτο λόγο στο "Βιθέντε Καλδερόν" με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε ένα μάλλον "σφιχτό" παιχνίδι. Μια καλή φάση με τον Μάντζουκιτς στο 25` που έβγαλε ο Μπουφόν με τον Κροάτη στο μεταξύ λίγο μετά να βγάζει την προστατευτική μάσκα. Η καλύτερη ευκαιρία για τη Γιουβέντους ήρθε με τον Πογκμπά στο 33` όταν ο Γάλλος έκλεψε την μπάλα από τον Μιράντα αλλά ο Μογιά έβγαλε το σουτ του. Δίκαιο το 0-0 στο πρώτο μέρος στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αρντά και... τέλος

Στο 58’ σε παράλληλη σέντρα του Ραούλ Γκαρθία και μετά από πολλές κόντρες, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κάσερες, ο Μπριχ όμως το θεώρησε ακούσιο... Από εκεί και μετά, οι «ροχιμπλάνκος», άφησαν την πρωτοβουλία στους Ιταλούς, που κρατούσαν μπάλα, χωρίς να προσπαθούν να επιτεθούν και το πλήρωσαν. 

Σε μια από τις λίγες επισκέψεις της Ατλέτικο στο δεύτερο μέρος, ο Χουανφράν, έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μάντζουκιτς τράβηξε την άμυνα στο πρώτο δοκάρι και ο Αρντά νίκησε τον Μπουφόν για πρώτη φορά στη σεζόν, για το 1-0. Στο 80’ ωραίο μπάσιμο του Λιχτστάινερ από δεξιά, στο παράλληλο γύρισμα, παρεμβάλλεται ο Ραούλ Γκαρθία, που παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, με το 1-0 να μένει ως το τέλος 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Τιάγκο, Κόκε, Σαούλ (53’ Γκριεζμάν), Αρντά (90’ Σικέιρα), Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς (84΄Μάριο Σουάρεθ) 

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ (89’ Τζιοβίνκο), Κάσερες (77’ Περέιρα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Βιδάλ (83’ Μοράτα), Πογκμπά, Γιορέντε, Τέβες