-Η άμυνα των πρωταθλητών δεν είναι άμυνα για Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν μπορεί να κάνει τα βασικά που είναι να διώξει την μπάλα κόρνερ ή πλάγιο άουτ όταν αυτή βρίσκεται στην περιοχή της και οι αντίπαλοι επιθετικοί την πιέζουν.

-Αν ο Μίτσελ θεωρεί πράγματι βελτιωμένο το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε η ίδια άμυνα θα έχει προβλήματα και εντός συνόρων.

-Ο Σιόβας μπροστά στον Μποτία είναι... γίγαντας και η γρήγορη επιστροφή του φαντάζει αναγκαία, ενώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αυλωνίτης είναι χειρότερος του Ισπανού.

-Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε χωρίς κουβέντα από τον Ρώσο διαιτητή Καράσεφ. Δεν του δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να γίνει το 1-1 και να αλλάξει η μορφή του ματς.
Ωστόσο, ο διαιτητής αδίκησε τον Ολυμπιακό στην επίθεσή του. Στις φάσεις που έγιναν στην περιοχή του Ρομπέρτο και οι οποίες έκριναν το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του.

-Η επίθεση των πρωταθλητών δεν έχει κίνηση. Ο Μήτρογλου είναι μονίμως πίσω από τα στόπερ και περιμένει την μπάλα αντί να πάει προς αυτή. Δεν έχει (ακόμα τουλάχιστον) την παραμικρή σχέση με τον περσινό Μήτρογλου που συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας.

-Η επίθεση δεν διαθέτει δεξιό ακραίο επιθετικό και ήταν λάθος που δηλώθηκε στη διοργάνωση ο Ντουρμάζ και όχι ο Ντοσεβί .

-Ο Τσόρι είναι μονίμως... θυμωμένος όταν δεν παίζει βασικός και μοιάζει να θέλει να... τιμωρήσει τον προπονητή για την επιλογή του να τον βάζει αλλαγή.

-Ο Μίτσελ διάβασε σωστά το ματς με βάση την αρχική επιλογή της ενδεκάδας κι αυτο φάνηκε από την εικόνα του α΄ ημιχρόνου. Ωστόσο, οι αλλαγές των Εντιγκά και Κασάμι ήταν λανθασμένες.

-Ο Εντιγκά ήταν καλός στη θέση της... σκούπας και μπόρεσε να κρατήσει τον Ρόζενμπεργκ μακριά από το σπάσιμο της μπάλας που συνηθίζει μοιράζοντας ασιστ. Ωσόσο το αστέρι των Σουηδων σκόραρε δύο γκολ-δώρα από τα στόπερ, οι ενέργειες των οποίων εκθέτουν και τον Ρομπέρτο.

-Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από έναν πρωτάρη στη διοργάνωση που στη θεωρία ήταν μια ομάδα που την «είχε».

-Η διοίκηση οφείλει να παραδεχτεί ότι ομάδα με 18 νέους παίκτες κάθε καλοκαίρι είναι δύσκολο να γίνει κανονική ομάδα σε 3 μήνες. Οπότε πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μια δύσκολη χρονιά συνολικά.

Πηγή: Pamesports.gr