Την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμαίν γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ με 1-0, με γκολ που μπήκε στα τελευταία λεπτά από τον Καβάνι. Η κυπριακή ομάδα ήταν αυτή που είχε τις μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έφευγε με την νίκη από το παιχνίδι. Το σκορ αδικεί τον ΑΠΟΕΛ που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Αχ ρε Σέρινταν!

Μόλις στο 3` ο ΑΠΟΕΛ πήγε να κάνει το colpo grosso, καθώς ο Σιέρινταν έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά απο πάσα του Εφραίμ, αλλά ο Σιρίγκου έκανε φοβερή επέμβαση! Βέβαια, η Παρί σιγά-σιγά είχε αναλάβει τα ηνία του ματς, δίχως όμως να κινδυνεύει ιδιαίτερα ο Πάρντο με εξαίρεση τη φάση του 25`, όταν ο Λούκας πέρασε ωραία από τα δεξιά, έδωσε καλή πάσα στον Καβάνι, ο οποίος από καλό σημείο μέσα στην περιοχή δεν βρήκε την μπάλα καλά. Όλα θα ήταν πρίμα στο πρώτο μέρος για τον Θρύλο, αν δεν γινόταν αλλαγή αναγκαστικά αλλαγή ο Αντωνιάδης στο 40` από τον Ρίισε. Γεγονός ήταν πως ήταν πάρα πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ (εξαιρετικοί Καρλάο, Μορίν) στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερη φάση ήταν αυτή του Σέρινταν.

Φτου, ατυχία!

Με ευκαιρία για την Παρί ξεκίνησε το ματς στο ΓΣΠ, αλλά ευτυχώς ο Πάρντο κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά του Καβάνι. Η μεγάλη στιγμή για τους "γαλαζοκίτρινους" όμως ήρθε στο 56`! Ο Μαντούκα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Τιάγκο Γκόμες έπιασε την κεφαλιά και ο Νταβίντ Λουίς έσωσε πάνω από τη γραμμή! Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν κλείστηκε, αντίθετα κρατούσε την μπάλα, αλλά ο Δώνης έβαλε Τζιμπούρ και Ντε Βινσέντι, δείχνοντας οτι θέλει τη νίκη! Δυστυχώς για τους πρωταθλητές Κύπρου στο 87` ο Καβάνι πήρε τις κόντρες και πεσμένος στο χορτάρι, γύρισε και πλάσαρε τον Πάρντο για το 0-1... Κρίμα...