"Κυνική" Ατλέτικο

Ισορροπημένο ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του το ματς στη Σουηδία, αλλά ο Κόκε στο 30` με πολύ ωραία προσπάθεια και "τακουνάκι" (!) από τα δεξιά και τελείωμα έκανε το 1-0. Η "Ατλέτι" είχε άλλη μια καλή φάση με τον Ρούμπεν Γκαρθία και τον Όλσεν να λέει "οχι", ενώ η Μάλμε στο 45 έχασε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Φόρσμπεργκ που πήρε την πάσα από τον Ρόζενμπεργκ που ολιγώρησε χαρακτηριστικά κι έτσι οι Ισπανοί πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια. 

To "κλείδωσε" 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έδωσε αρκετό χώρο στη Μάλμε, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Χαρέιντε και σε δύο περιπτώσεις άγγιξαν την ισοφάριση. Στο 49' ο Γκοντίν έδιωξε πάνω στη γραμμή τον «κεραυνό» του Τίνερχολμ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Ρόσενμπεργκ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μογιά. Τελικά, στο 78` ο Γκάμπι σέντραρε από δεξιά, ο Χελάντερ δεν απομάκρυνε σωστά και ο Ραούλ Γκαρσία με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Όλσεν και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάλμε (Αγκε Χαρέιντε): Ολσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον (64' Κρουν), Τίνερχολμ, Χελάντερ, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ (87' Θερν), Ρόζενμπεργκ, Έρικσον, Τελίν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Χουανφράν, Σικέιρα, Γκοντίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία, Τουράν (76' Ροντρίγκεζ), Κόκε, Μάντζουκιτς (70' Γκριζμάν).