Μια χαρά το είχε πάει το ματς μα τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όπως η Γιουβέντους και δη εκτός έδρας είναι κάτι που δεν συγχωρείται.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύριζαν το γκολ τον Ντινγκά και χάθηκαν από το γήπεδο. Από τον πάγκο δεν έγινε καμία κίνηση και ήρθαν τα πάντα κάτω. Επρεπε να κερδίσει χρόνο. Να «παγώσει» αμέσως το παιχνίδι και να παίξει με τα νεύρα της Γιουβέντους. Αντ' αυτού μέσα σε 46 δευτερόλεπτα τρώει δυο γκολ και χάνει τη χρυσή ευκαιρία. Μετά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει η ιταλική ομάδα το ματς από τα χέρια της. Πάλι καλά που ο Ρομπέρτο έβγαλε το πέναλτι και διατήρησε υπέρ του Ολυμπιακού την ισοβαθμία. Τώρα όμως χρειάζεται αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

 

Eίναι να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εβαλε δυο γκολ στο Τορίνο, προηγήθηκε και όμως έχασε. Είχε μια ευκαιρία στο Μάλμε και την έχασε. Επανήλθε στην Ιταλία και την έχασε κι αυτή. Είναι ώρα για γκρίνια ύστερα από μια τόσο καλή εμφάνιση; Οταν έχεις φτάσει σε επίπεδο να χτυπάς την πρόκριση κόντρα σε τέτοιες ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Γιουβέντους απο τη μια λες ότι μεγαλώνεις κι από την άλλη τα βάζεις με τον εαυτό σου για τη χαμένη ευκαιρία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

 

Ακόμη η πρόκριση είναι στο χέρι του. Στην Ισπανία όμως πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Μετά τη Μαδρίτη δεν θα έχει άλλη ευκαιρία. Μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πηγή: sday.gr