Παιχνίδι ...τελικός είναι αυτό της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν θετικό αποτέλεσμα, για να έχουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Γιουβέντους που πηγαίνει στη Μάλμε.

Ο Μίτσελ έχει «δουλέψει» με τους παίκτες του πάρα πολύ πάνω σε αυτό το ματς και θεωρεί πως πλέον είναι είναι πανέτοιμοι για να κάνουν άλλη μία ευρωπαϊκή έκπληξη.

Τι αποφάσισε λοιπόν ο Μίτσελ; Να κατεβάσει την ίδια 11αδα με αυτή που είχε και στο ματς με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ελαμπντελαουΐ και στόπερ τους Μποτία, Αμπιντάλ. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των Πειραιωτών θα είναι ο Μαζουάκου.

Ο Εντινγκά, ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μανιάτης, ενώ υπήρχε σκέψη αν δεν... προλάβαινε ο Έλληνας άσος, να ξεκίναγε στο αρχικό σχήμα στην θέση του ο Κασάμι. Ο αρχηγός όμως των Πειραιωτών προπονήθηκε κανονικά το βράδυ της Τρίτης και δεν θα χάσει την θέση του.

Από εκεί και πέρα, μπροστά από την τριάδα θα βρίσκεται σε ρόλο δημιουργού ο Τσόρι, ο Αφελάι θα έχει ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή θα είναι ο Μήτρογλου. Ο Μίτσελ περιμένει πάρα πολλά από αυτούς τους τρεις παίκτες, καθώς ξέρει πως για να έρθει το γκολ, θα πρέπει ένας εξ αυτών να κάνει την... παραπάνω ενέργεια.

Ετσι, στην 11άδα του Ολυμπιακού αναμένεται να βρίσκονται οι: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Βίντεο ΚΟΛΑΣΗ από τη Σάσα Μπάστα! (Δείτε το)