Τύφλα να ‘χουν ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Κουτρουμπή και ο Σαντάνα με τον Ποτία. Ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Επιτρέπεται ολόκληρη Παρί και ολόκληρη Μπάγερν, με τον πακτωλό των ευρώ που έχουν στα ταμεία τους, να στηρίζουν την αμυντική τους λειτουργία πάνω σε αυτά τα σαπάκια; Αυτό τον φουκαρά τον Νταβίντ Λουίς τον ξεφτίλισε ο Σουάρεζ. Κάτω από τα πόδια και μέσα από τον αφαλό του πέρναγε την μπάλα. Το ίδιο έκανε και ο Μέσι στον Σίλβα. Το ίδιο έκανε και ο Τζάκσον Μαρτίνεζ στον Μπόαντεγκ και στον Ντάντε. Και το ωραίο είναι ότι κάτι δικοί μας δημοσιογράφοι του κώλου, έχουν ανακηρύξει και τους τέσσερις αυτούς σαν ημίθεους και σαν θεούς. Και ξαναλέω μπράβο στον Μουρίνιο που αυτό τον Νταβίντ Λουίς τον έδιωξε με τις κλωτσιές από την Τσέλσι. Είναι αυτός που στο περασμένο Μουντιάλ έφαγε επτά από τη Γερμανία και τρία από την Ολλανδία. Και λίγα ήταν...

Όπως είδα και τις οκτώ ομάδες του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που συνεχίζει να δείχνει σαν πρώτο φαβορί, για να σηκώσει φέτος την κατσαρόλα. Πιο φαντεζί, πιο γιοματάρι και πιο ουσιαστική από τις υπόλοιπες. Με έναν Μέσι σε εξαιρετική κατάσταση, με έναν Σουάρεζ που θυμίζει Τζακ Αντεροβγάλτη, με πολύ ανεβασμένο τον Μπουσκέτς και με έναν Πικέ που θυμίζει τον προ τετραετίας αμυντικό ογκόλιθο. Αν τυχόν φορμαριστεί και ο Νεϊμάρ, κρατάτε Τούρκοι τ’ άλογα.

Η Μπάγερν χωρίς τον Ρόμπεν, τον Ριμπερί και τον Σβάινσταϊγκερ, δεν βγάζει οργασμό, δεν βγάζει την γνωστή της ποιότητα και δεν έχει έντονη προσωπικότητα. Οι καινούργιοι παίκτες που έχουν μπει στη μηχανή της, κάτι Ραφίνια, κάτι Τιάγκο και Ρόντε, δεν είναι καλολαδωμένα γρανάζια. Και με σέντερ μπακ το δίδυμο της συμφοράς, χαίρετε και πάλι χαίρετε. Δεν βγαίνει η δουλειά μόνο με τον Νόιερ.

Η Ρεάλ θυμίζει Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Στο πρώτο ημίχρονο ρολάρει εξαιρετικά, δημιουργεί κραχτές ευκαιρίες, αλλά στο β’ ημίχρονο κρεμάει από δυνάμεις και κωλοκάθεται. Το θετικό είναι ότι γύρισε ο Ροντρίγκεζ και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η Ατλέτικο δεν έχει καμία σχέση με την περσινή εξαιρετική ομάδα. Ναι μεν είναι ακόμα σφριγηλή, αλλά το ‘χει γυρίσει περισσότερο στο κατς, παρά στη μπάλα.

P.S. Προσοχή στη Γουβέντους, που ναι μεν παίζει αντιποδόσφαιρο, αλλά είναι πιο ύπουλη και από την οχιά. Και μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί δεν παίζουν όσο μπορούν. Παίζουν όσο θέλουν.

Πηγή: real.gr