Το ματς ξεκίνησε με τη Γιουβέντους να μπαίνει καλύτερα και να δείχνει εξ αρχής τις διαθέσεις της. Οι Ιταλοί πίεσαν ψηλά και εκβίασαν το λάθος στην ισπανική άμυνα. Στο 2' δεν τους βγήκε, στο 3' το σουτ του Στουράρο μπλόκαρε ο Κασίγιας, στο 9' όμως ήρθε η φαρμακερή. Ο Τέβες έπιασε στον ύπνο τους φιλοξενούμενους, έπιασε διαγώνιο σουτ, ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε, αλλά από κοντά ο Μοράτα (που καλυπτόταν) πλάσαρε ευστοχα για το 1-0.

H Ρεάλ άργησε να μπει στο παιχνίδι και έδειξε πως είχε υποστεί ψυχρολουσία, αφού οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να απειλούν με μακρινά σουτ και πλαγιοκοπήσεις. Απ'το 20' και μετά η Βασίλισσα ανασυντάχθηκε, έβαλε την μπάλα κάτω και ξεκίνησε τις οργανωμένες ενέργειες. Στο 20' με την κεφαλιά του Βαράν και στο 23' με το πλασέ του Κ.Ρονάλντο απλά προειδοποίησε. Στο 27' όμως δεν συγχώρεσε την τακτική της Γιουβέντους, η οποία για 10 λεπτά είχε κλειστεί πίσω. Ο Χάμες σέρβιρε την μπάλα πάνω απ'τον Μπουφόν και ο επερχόμενος Ρονάλντο απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ρεάλ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο στάθηκε άτυχη. Ειδικά στη φάση του 41' που έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Χάμες να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται. Έτσι oι δύο ομάδες πηγαν στα αποδυτήρια μοιραζόμενες γκολ και εντυπώσεις.

 

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους έψαξε το γκολ, βρήκε χώρους και κατάφερε να το πετύχει με πέναλτι. Στο 56' ύστερα από αντεπίθεση (2 με 2) ο Τέβες ανετράπη απ'τον Καρβαχαλ και ο Άτκινσον έδειξε τη βούλα. Απ'τα 11 βήματα ο Αργεντινός ψάρεψε τον Κασίγας, έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας και έγραψε το 2-1.

Η Ρεάλ παραλίγο να ισοφαρίσει εκ νέου στο 64', αλλά ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να κάνει το 2-2. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία για τους Ισπανούς.Η Γιουβέντους από εκείνο το σημείο και μετά δεν άφησε το περιθώριο, έκλεισε καλά τις γραμμές της, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει και 3ο τέρμα, ώστε να ισχυροποιήσει (κάπως ) τη θέση της ενόψει της ρεβάνς. Έτσι παρέμεινε το 2-1, το οποίο δίνει μικρό προβάδισμα στους Ιταλούς για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Δείτε πώς παρατάχθηκαν