H Μπριζ έρχεται με προβλήματα , λόγω απουσίας κάποιων παικτών, αλλά και μετά την κακή εμφάνιση με την Σεν Τρούιντεν. Κάποιες φάσεις από το παιχνίδι είδα και είναι ξεκάθαρο, ότι αμυντικά οι Βέλγοι εχουν προβλήματα. Το ίδιο ξεκάθαρο είναι, ότι αν βρουν χώρο γίνονται πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με αυτή την σφαίρα τον Ντιαμπί και τον killer Ντε Σούτερ. Αν ο Παναθηναϊκός, όμως, στηριχθεί στην εμφάνιση της Μπριζ στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να την πατήσει, όπως την πάτησε πέρυσι με την Σταντάρ Λιέγης.Οσο καλό είναι το γεγονός, ότι η Μπριζ έχει κενά, τόσο μοιραίο μπορεί να αποδειχθεί. Αν υποτιμηθεί η Βελγική ομάδα, θα είναι «εγκληματικό» και θα φθάνει για να πάθει ζημιά ο Παναθηναϊκός από το πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Εκτός όλων των άλλων πιστεύω, ότι η Μπριζ θα παίξει διαφορετικά αύριο. Θα έρθει να παίξει κλειστά και όχι ανοιχτά , όπως συνηθίζει για να «μακιγιάρει» τα αμυντικά της κενά και θα προσπαθήσει να βρει ένα γκολ στις αντεπιθέσεις. Εκτός αυτού οι Βέλγοι είναι βέβαιο, ότι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα δώσουν πολύ μεγαλύτερη προσοχή απ’ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος, όπως δεν είναι έτοιμη καμία ομάδα αυτή την εποχή. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες , η ομάδα, που υποτιμάει τον άλλον είναι βέβαιο, ότι την πατάει. Επειδή, λοιπόν, ακούω να λένε διάφοροι «ποια Μπριζ; Ερχεται διαλυμένη» και άλλα τέτοια εύχομαι και ελπίζω ο Αναστασίου και οι παίκτες να αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση την Βέλγικη ομάδα, που μέχρι τώρα έχει αποκλείσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό στις ισάριθμες φορές, που τον έχει βρει σε νοκ-άουτ παιχνίδια στην Ευρώπη.

Η πρώτη ευκαιρία πέρυσι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης χάθηκε, η φετινή δεν πρέπει να χαθεί και για λόγους πρεστίζ της ομάδας, αλλά και για οικονομικούς λόγους…

Πηγή: gazzetta.gr