Το όνειρο του Champions League έσβησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό που πήγε με μεγάλες προσδοκίες στον επαναληπτικό με την Μπριζ, αλλά έφυγε από το γήπεδο με τρία γκολ στις αποσκευές και φυσικά τον αποκλεισμό.

Η αποψινή κατάρρευση των Πράσινων έχει πολλές παραμέτρους και ...δικαιολογίες. Πολλοί θα σταθούν στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους που δεν αξιοποιήθηκαν ή στην ατυχία με το δοκάρι του Καρέλη.

Άλλοι θα μιλήσουν για την απουσία του Σάντσεθ στην άμυνα και πως με αυτόν παρών ενδεχομένως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι, σχεδόν σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού και κυρίως στα άσχημα, από τις προηγούμενες σεζόν, είναι ότι όταν ο Μπεργκ δεν ...τραβάει, τότε όλη η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα.

Όπως έγινε φανερό και στο παιχνίδι στο Βέλγιο, ο Σουηδός ήταν σε πολύ άσχημη ημέρα, τίποτα δεν του έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην είναι καλός και ο Παναθηναϊκός και να καταστραφεί όλο το παιχνίδι της υπόλοιπης ομάδας. 

Είναι γεγονός ότι το Τριφύλλι εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις ορέξεις του Μπεργκ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξει ο Γιάννης Αναστασίου, τόσο εν όψει των play off του Europa League, όσο και της έναρξης της Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tα μπινελίκια του Νίνη!