Στην επίθεση έχει 8 γκολ και στην άμυνα μόλις ένα και αυτό σε παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά παραμονή της αναμέτρησης με τη Μπάγερν.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα ρολάρει όλο και καλύτερα. Οι παίκτες θα δένουν μεταξύ τους, θα αφομοιώνουν όλο και περισσότερο τη φιλοσοφία του Σίλβα και η «ερυθρόλευκη» μηχανή θα ανεβάζει στροφές ανοίγοντας το γκάζι και αυξάνοντας την απόσταση από τους ανταγωνιστές του.

Το δυναμικό των Πειραιωτών είναι μακράν το καλύτερο στην Ελλάδα. Έχει παίκτες με ποιότητα και φιλοδοξίες και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη που οδηγεί στις επιτυχίες. Είναι δύσκολο το εγχείρημα να κρατάς τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Πόσο μάλλον όταν το ένα από αυτά είναι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί που ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις για καλή πορεία. Απαιτήσεις οι οποίες προέρχονται από τη δική του πορεία μέσα από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι νίκες επί ισχυρών ποδοσφαιρικών clubs μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά και η καλή παρουσία σε καυτές έδρες του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει και να ονειρεύεται. Ο αγώνας με την Μπάγερν είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους». Περιμένουν την αναμέτρηση το βράδυ της Τετάρτης με ανυπομονησία και όχι με ανησυχία. Έχει αλλάξει το ευρωπαϊκό DNA της ομάδας τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται. Με αυτή την ψυχολογία θα πορευτεί και φέτος. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να βλέπουν στο γήπεδό τους ιστορικά σωματεία. Πολλοί είναι εκείνοι που χωρίς να είναι Ολυμπιακοί αναζητούν εισιτήριο για να πάνε στο Γ. Καραϊσκάκης προκειμένου να δουν ομάδες μεγαθήρια να παίζουν κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδος. Και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Τα καλύτερα έρχονται.

Πηγή: Γαύρος