Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει τη χειρότερη δυνατή πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Γιατί μπορεί το παιχνίδι να γίνεται στο "Γ. Καραϊσκάκης", που είναι από μόνο του ένα πολύ ισχυρό όπλο για τους Πειραιώτες, αλλά η γερμανική ομάδα είναι μία από τις πιο ισχυρές στην Ευρώπη, με καλοκουρδισμένη ποδοσφαιρική μηχανή, που είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου...

Παρόλα αυτά και ο Ολυμπιακός έχει τη δική του ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και, φυσικά, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει!

Με τον Μάρκο Σίλβα να ντύνεται... Μίτσελ και να ετοιμάζεται να κατεβάσει 11άδα με ρόμβο!

Τι σκέφτεται να κάνει; Να παίξει με τρεις κεντρικούς χαφ και μπροστά τους τον Τσόρι!

Ποιοι θα είναι αυτοί οι κεντρικοί χαφ, που θα παίζουν κοντά; Κόφτης ο Καμπιάσο, αριστερά μπροστά του ο Κασάμι και δεξιά ο Σαλίνο!

Ο Τσόρι λίγο πιο μπροστά τους και δύο ποδοσφαιριστές στην επίθεση: ο σέντερ φορ, που μπορεί να είναι ο Ιντέγε ή ο Φινμπόγκασον, κι ένας λίγo πιο πίσω που θα είναι ο Πάρντο ή ο Ερνάνι.

Ένας εξτρέμ πίσω από τον φορ δηλαδή, που θα πηγαίνει και δεξιά και αριστερά και θα τον βοηθάει πότε ο Τσόρι και πότε ο Σαλίνο ή ο Κασάμι, ανάλογα από το πού θα ανεβαίνει η μπάλα...