Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα στη χθεσινή δύσκολη μάχη με την Μπάγερν Μονάχου. Αν και είχαν να αντιμετωπίσουν ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πάλεψαν για να σταθούν ανταγωνιστικοί και, αν εξαιρέσουμε την κατάρρευση των τελευταίων λεπτών, τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές δε, που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους απέναντι στη γερμανική ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Σαλίνο, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωής του σε άμυνα και επίθεση και θα μπορούσε να είχε γίνει ο ήρωας των Ερυθρολεύκων, αν στο 82΄ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα σε ένα μοναδικό τετ α τετ με τον Νόιερ.  

Ακόμα και ο Κασάμι, ο οποίος δεν είχε ούτε ένα επίσημο λεπτό στα πόδια του και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν φευγάτος, μόχθησε πολύ στον αγωνιστικό και ήταν ο παίκτης του γηπέδου που έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα!

Πάντως, υπήρχε κι ένας παίκτης που βρισκόταν κάπως εκτός κλίματος αγώνα και ομάδας. Μιλάμε για τον Ερνάνι, που πέρασε στο ματς στο 61΄ αντί του τραυματία Τσόρι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δε βοήθησε όσο θα ήθελε ο προπονητής του στα αμυντικά του καθήκοντα και στην αλληλοκάλυψη και γενικώς δεν έχει έδειχνε τόσο πειθαρχημένος τακτικά περιμένοντας τις περισσότερες φορές πότε θα πάρει την μπάλα για να βγει μπροστά.

Υπήρχε, μάλιστα, ένα σημείο του αγώνα που δυσανασχέτησε έντονα με έναν συμπαίκτη του επειδή δεν πήρε σωστά μία πάσα. Οπωσδήποτε μία αγωνιστική συμπεριφορά που δεν ήταν και η καλύτερη και, βεβαίως, δεν αρμόζει σε έναν παίκτη που μετράει λίγες μέρες στο σύλλογο και ακόμα καλά καλά δεν έχει μάθει την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Ενδεχομένως ο Μάρκο Σίλβα να πρέπει να "συνετίσει" κατά κάποιον τρόπο τον συμπατριώτη του, προκειμένου τώρα που είναι νωρίς να αντιληφθεί πού βρίσκεται και να γίνει πιο χρήσιμος για το σύνολο. Γιατί αδιαμφισβήτητα πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι φοβερό έκανε ο Γκουαρδιόλα με τη λήξη του ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)