Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστές αναδείχτηκαν οι δύο τερματοφύλακες. Τόσο ο Τσεχ όσο και ο Νόιερ έκαναν καθοριστικές αποκρούσεις, σώζοντας τις ομάδες τους. Ειδικά ο Γερμανός έκανε φοβερή επέμβαση σε κεφαλιά του Γουόλκοτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες. Ο γκολκίπερ των Βαυαρών όμως έμελλε να γίνει ο μοιραίος παίκτης. Και αυτό γιατί, στο 77' ύστερα από μακρινή σεντραριστή εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα, ο Νόιερ έκανε εντελώς άστοχη έξοδο, έπιασε αέρα με αποτέλεσμα ο Ζιρού να βάλει το κεφάλι και να κάνει το 1-0. Η Άρσεναλ πίεσε και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις! Στο 94' ύστερα από αντεπίθεση με τον Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός έσπασε την μπάλα στον Εζίλ, ο οποίος πλάσαρε ο Νόιερ απέκρουσε, αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Έτσι οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως τα πάντα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Αν οι ερυθρόλευκοι νικήσουν τους Κροάτες στην άλλη αγωνιστική και οι "κανονιέρηδες" χάσουν, τότε όλα γίνονται πιο απλά...

Η Βαθμολογία του ομίλου:

Μπάγερν 6
Ολυμπιακός 6
Ντιναμό 3
Άρσεναλ 3