Διθυραμβικά ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη μετά τη νέα εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν 1-0 της Ντιναμό και πλέον το όνειρο της πρόκρισης γίνεται πιο απτό από ποτέ.

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα, όπως τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ΟΤΕ tv.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείγμα γραφής αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που φτιάχνεται. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι, ιδιαίτερα ο πρόεδρός μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για να γίνουν όλα αυτά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ακολούθησε την εγχώρια αλητεία.

Ο Ολυμπιακός βγαίνει μπροστά και κάνει μία χώρα υπερήφανη, όλος ο κόσμος μιλάει για το θαύμα που έγινε. Είναι πολύ δύσκολο κι απίθανο να ισοβαθμούμε με την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος του πρώτου γύρου, καταλαβαίνετε τι τεράστιο επίτευγμα είναι αυτό.

Δεν θέλω να περιαυτολογώ. Ήταν μέχρι στιγμής φανταστικά τα αποτελέσματα κι η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Να σκεφθεί κανείς πως απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια στην έδρα μας και τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση», δήλωσε και κατέληξε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τους φίλους του να αποθεώνουν τον πρόεδρο, οφείλονται πολλά σε αυτόν και μπορεί να μεγαλουργήσει».