Ο Ολυμπιακός πάει "τρένο" στην Ευρώπη με δύο σερί "διπλά" και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη μεγάλη πρόκριση, καθώς έχει εντός έδρας τόσο την Άρσεναλ όσο και την Ντιναμό.

Για να περάσουν, βέβαια, σήμερα οι Ερυθρόλευκοι από το Ζάγκρεμπ, χρειάστηκε ο Ιντέγιε, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο Νιγηριανός άσος ήταν αυτός που χάρισε τη μεγάλη νίκη στους Πειραιώτες και έκανε διπλά χαρούμενο τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ήταν αυτός που το καλοκαίρι επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πει το φοβερό προς τη διοίκηση, "φέρτε μου αυτόν τον επιθετικό στην ομάδα και το ρίσκο το παίρνω εγώ", προκειμένου να δείξει ποσό πολύ πίστευε στον συγκεκριμένο παίκτη. 

Άλλωστε, ο Μάρκο Σίλβα πριν λίγες ημέρες είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Βαγγέλη Μαρινάκη που του έκανε τη χάρη και απέκτησε (με 6,5 εκατομμύρια ευρώ) τον Ιντέγιε από τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Συγκεκριμένα, ήταν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ο Ιντέγιε και πάλι είχε βάλει γκολάρα, με τον Πορτογάλο κόουτς να σημειώνει: "Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε σε αυτόν. Θέλω να πω έναν καλό λόγο για τον πρόεδρο, γιατί πίστεψε στον παίκτη και έκανε την προσπάθεια και τον έφερε. Ηταν εκτός δράσης αρκετό καιρό και του δόθηκε εδώ η ευκαιρία να δείξει την αξία του. Φαίνεται πώς η δουλειά που κάνει όλη την εβδομάδα, φέρνει αποτέλεσμα"!

Τρομερή μεταγραφή που πιστώνεται αποκλειστικά στον προπονητή του Ολυμπιακού.