Στον 3ο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Μπενφίκα στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ (2-1) κι επικρατώντας 4-0 της Αστάνα, στο «Βιθέντε Καλντερόν», βρέθηκε στην πρώτη θέση μαζί με τους Πορτογάλους.

Τέλος, αναφορικά με τον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους παρά την ισοπαλία της κόντρα στη Γκλάντμπαχ στο Τορίνο (0-0) παρέμεινε μόνη στην κορυφή, με τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται έναν βαθμό κάτω της, νικώντας τη Σεβίλλη 2-1 με γκολ του Ντε Μπρόιν στα τελευταία λεπτά.

3ος Όμιλος

Ατλέτικο – Αστάνα 4-0

H Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 23' με τακουνάκι του Σαούλ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της έξι λεπτά αργότερα με τον Τζάκσον Ραμίρες. Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Όλιβερ Τόρες στο 63'. Το σκορ έκλεισε ο Ντεντετσέκο με αυτογκόλ.... με την Ατλέτικο να επικρατεί 4-0 και να εκμεταλλεύται το στραβοπάτημα της Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη.

 

Γαλατάσαραϊ – Μπενφίκα 2-1

Οι Πορτογάλοι αιφνίδιασαν με το καλησπέρα τους Τούρκους. Στο 2' ο Γιόνας έσπασε στον Γκαϊτάν που από κοντά έκανε το 0-1. Η Γαλατά βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 19', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινάν. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στο 33' με τον Ποντόλσκι. Οι Τούρκοι διατήρησαν το σκορ και πήραν σπουδαία νίκη.

Βαθμολογία

Μπενφίκα 6

Ατλέτικο 6

Γαλατάσαραϊ 4

Αστάνα 1

4ος Όμιλος

Γιουβέντους – Γκλάντμπαχ 0-0

Μάνστεστερ Σίτι- Σεβίλλη 2-1

Η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα στο 30' με τον Κονοπλιάνκα, αλλά η Σίτι κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ραμί στο 36'. Tελικά η Σίτι κατάφερε να πάρει το ματς στο τέλος μ γκολ του Ντε Μπρόινε στο 91'

 

Βαθμολογία

Γιουβέντους 7

Μάντσεστερ Σίτι 6

Σεβίλλη 3

Γκλάντμπαχ 1