Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα από ό,τι θα περίμενε ο Ντιέγκο Σιμέονε, με τον Καμπανάνγκα να... τρέχει πάνω-κάτω και να φτάνει με σχετική άνεση στα αντίπαλα καρέ, δίχως όμως να υπάρχει τελική προσπάθεια.

Οι «ροχιμπλάνκος» παρόλα αυτά είχαν τις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Τόρες να αστοχεί με προβολή στο 32', έπειτα από σέντρα του Χουανφράν και τον Κόκε στο τέλος, να σημαδεύει το δοκάρι με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα. Όσο περνούσε η ώρα, η Ατλέτικο ανέβαζε την απόδοσή της και κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σιμεόνε να περνάει στον αγώνα τον Μαρτίνες αντί του Τόρες (δεν μπόρεσε έτσι να φτάσει τα 100 γκολ) στο 64' προκειμένου να τονώσει την επίθεσή του.

Στο 74' ο Γκριεζμάν κινήθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, με το πλασέ του όμως να μην βρίσκει στόχο κι ένα λεπτό αργότερα, ο Καράσκο με μία ωραία σέντρα-σουτ, σημάδεψε δοκάρι, το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους, για να παραμείνει το 0-0.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Ατλέτικο έφυγε με τον βαθμό από το Καζακστάν, παραμένοντας στην κορυφή με εφτά βαθμούς. Βέβαια, η Μπενφίκα που υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ το βράδυ (21:45), έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει.

Σε περίπτωση που η «τσιμ μπομ» επικρατήσει στην Πορτογαλία, τότε ο όμιλος θα γίνει άνω-κάτω!