Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή παρουσία και το ατελείωτο τραγούδι των περίπου 5.000 οπαδών του Ολυμπιακού που κατέπληξαν το "Allianz Arena". Ήταν κι ένα τρομερό σκηνικό που έλαβε χώρα στην "ερυθρόλευκη" κερκίδα στο δεύτερο ημίχρονο που κανένα Μέσο δε μετέδωσε.

Ήταν γύρω στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου άρχισαν να αποχωρούν μαζικά από το γήπεδο, μιας και το ματς είχε κριθεί, ενώ η θερμοκρασία έπεφτε... επικίνδυνα.

Οι συνθήκες σε εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν πραγματικά πολικές, καθώς το θερμόμετρο άγγιζε τους -8 βαθμούς! Οι Γερμανοί φίλαθλοι, αν και μαθημένοι σε αυτές τις καταστάσεις, αποφάσισαν να φύγουν από το "Allianz Arena", ενώ στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι ήταν... διαδικαστικού χαρακτήρα.

Εκείνη, όμως, τη στιγμή οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν το απίστευτο, "απαντώντας" στους οπαδούς της Μπάγερν που έπαιρναν το δρόμο προς την έξοδο. Μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων φιλάθλων αποφάσισε να βγάλει τις μπλούζες κι άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει ασταμάτητα!

Τι κι αν το κρύο ήταν κάτι περισσότερο από τσουχτερό, τι κι αν οι περισσότεροι απ΄ αυτούς ήταν εκδρομείς από την Ελλάδα, όπου η θερμοκρασία είναι ...30 βαθμούς υψηλότερη, δε δίστασαν να μείνουν γυμνοί από τη μέση και πάνω μέχρι το τέλος του αγώνα! Πραγματικά τρομεροί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καζούρα άσου ΠΑΟΚ: "Θέλει παπλωματάκι γαυράκια!"