Το ματς με την Άρσεναλ περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό καθώς είναι αυτό που θα κρίνει την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" μπορούν να χαρακτηριστούν ευχάριστα για τους Ερυθρόλευκους, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Αλέξις Σάντσες δεν θα έρθει στο "Καραϊσκάκης".

Ο Χιλιανός άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και μετέβη στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε θεραπεία για μία εβδομάδα, με τον χρόνο απουσίας του από τα γήπεδα να υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα!

«Είχαμε επαφή με φυσικοθεραπευτές, γιατί ο Αλέξις πήρε μία εβδομάδα να έρθει στη Χιλή για θεραπείες. Ο Χοσέ Αμαδόρ (γιατρός της εθνικής Χιλής) ξέρει τις ιδιαιτερότητές του πολύ καλά και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε στην γρηγορότερη επιστροφή του στα γήπεδα», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι, στο «T13 Radio» της Χιλής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σάντσες δεν προλαβαίνει τον "τελικό" της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, δημιουργώντας πολλούς "πονοκεφάλους" στον Αρσέν Βενγκέρ, που πολύ δύσκολα μπορεί να βρει κάποιον να τον αντικαταστήσει επάξια.