Το μοναδικό δίλημμα που φαίνεται να υπάρχει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μάρκο Σίλβα απέναντι στην Άρσεναλ αφορά το κέντρο της άμυνας, εκεί που ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την ετοιμότητα του Ντα Κόστα.

Κατ΄ άλλα όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η σύνθεση έχει κλειδώσει και πως ο Mάρκο Σίλβα δεν αναμένεται να προβεί σε εκπλήξεις.

Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει στο μυαλό του να πραγματοποιήσει μία ανέλπιστη αλλαγή ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Ο νεαρός τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει στον πάγκο για τον "τελικό" με τους Κανονιέρηδες τον Αρτούρ Μαζουάκου!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Γάλλος μπακ ...ξεχνιέται πολύ συχνά στην επίθεση και σε αυτό το παιχνίδι θέλει τον παίκτη που θα παίζει στη συγκεκριμένη θέση να είναι απόλυτα προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Η Άρσεναλ συνηθίζει να αναπτύσσεται από τα πλάγια, διαθέτει ταχύτατους παίκτες από τη μέση και μπροστά και γι΄ αυτό ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί να "θωρακίσει" τα άκρα της άμυνάς του με έναν πιο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε άλλα παιχνίδια ως αριστερός μπακ, αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν ο Αρτούρ Μαζουάκου ετοιμαζόταν να πάρει μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κερατάς πορτιέρο έπαιξε ξύλο με πρώην άσο της ΑΕΚ!