Η Παρί μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 12' κέρδισε πέναλτι, αν και από το ριπλέι φαίνεται να μην υπάρχει παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά ο Χαρτ έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Μετά το πέναλτι η Σίτι προσπάθησε να ισορροπήσει και αφού έχασε το γκολ με τον Νάβας στο 21', γλιτώνοντας και στην μεγάλη φάση του 24' με τον Ζλάταν, άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντε Μπρούιν. Στο 38' οι "πολίτες" έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου, ο Φερναντίνιο έβγαλε την πάσα στον Βέλγο που με ωραίο σουτ νίκησε τον Τραπ για το 0-1.

Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε στο 41', ύστερα από τραγικό λάθος του Φερνάντο σε επαναφορά του Χαρτ. Ο Ζλάταν έβαλε την κόντρα και πέτυχε ένα από τα πιο αστεία γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην επανάληψη η Παρί μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και το πλεονέκτημα για την ρεβάνς, με την Σίτι να παίζει πιο πίσω σε σχέση με το πρώτο μέρος και να δέχεται τελικά το γκολ από τον Ραμπιό στο 59'. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν το έβαλε κάτω και με σουτ του Φερναντίνιο, έπειτα από λάθος συνεννόηση μεταξύ Οριέ και Σίλβα, έφερε το ματς στα ίσα στο 72'.

Στα λεπτά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το 2-2 δίνει, πλέον, στην Μάντσεστερ Σίτι σημαντικότατο προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε τα γκολ του ματς: