Δύο πολωνικά sites αναφέρουν σε σχετικά δημοσιεύματα, τις κινήσεις της Ένωσης για να απαλλαγεί από τους δύο ποδοσφαιριστές.

«Ο Ρότζερ στην έξοδο από τον σύλλογο, η ΑΕΚ ψάνει τρόπους να τον ξεφορτωθεί» γράφει το «tvn24.pl», ενώ το «onet.pl» αναφέρει ότι «όλες οι ενδείξεις λένε πως ο Γκερέιρο θα πει αντίο στην ΑΕΚ, καθώς δεν συμφωνεί με την επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του».

Και οι δύο ιστοσελίδες πάντως παίζουν και το όνομα του Σάνελ Γιάχιτς . Μάλιστα αναφέρονται χαρακτηριστικά και τα ποσά που πρόκειται να πάρουν οι δύο παίκτες σε περίπτωση που «καθίσουν» πάνω στα συμβόλαιά τους.

Το τελευταίο σενάριο είναι και το πιο πιθανό, κάτι που μαρτυρούν οι τελευταίες εξελίξεις. Ο Γιάχιτς είπε όχι στην Ομόνοια για να πάρει 700.000 ευρώ από την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Όσον αφορά τον Γκερέιρο, όπως σας ενημέρωσε ο σκύλος, καμία ομάδα στην Πολωνία δεν πρόκειται να του προσφέρει όσα η Ένωση. Εκτός και αν τσιμπήσει το δόλωμα της συμμετοχής στο Champions League, πηγαίνοντας στη Βίσλα, η οποία ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.