Το παιχνίδι στο Μόναχο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Μπάγερν, αφού μόλις στο 11' κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εκπληκτική γκολάρα του Ρόμπεν. Ο Ολλανδός άσος έκανε την κλασική του κίνηση, συγκλίνοντας και σουτάροντας εκεί που κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσ ενα αποκρούσει.

Παρόλα αυτά, η Άρσεναλ που εμφάνισε αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, έφερε το ματς στα ίσα στο 30' με ένα επεισοδιακό γκολ από τον Σάντσες. Οι "κανονιέρηδες" κέρδισαν πέναλτι και ο Χιλιανός ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Νόιερ απέκρουσε αρχικά, η μπάλα πήγε στον φορ της Άρσεναλ, που έκανε... ζεμπεκιά, όμως την ξαναπήρε και έκανε, τελικά, το 1-1.

Μάλιστα, οι λονδρέζοι είχαν και δυο τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν και στο δεύτερο ημίχρονο γνώρισαν το... μένος των Βαυαρών. Το πάρτυ της Μπάγερν ξεκίνησε με την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 53', ενώ στο 56' ο Αλκάνταρα πήρε την μπάλα μετά από τρομερό τακουνάκι του Πολωνού επιθετικού και έγραψε το 3-1.

Και ο διασυρμός της Άρσεναλ δεν σταμάτησε εκεί. Στο 63' ο Αλκάνταρα σημείωσε το 4-1, με τον Μίλερ να ολοκληρώνει τον θρίαμβο και την... πρόκριση στο 88' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Ύστερα από το αποψινό 5-1 η Μπάγερν μπορεί να ετοιμάζει βαλίτσες για τους οκτώ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ για... αποχώρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (87' Ραφίνια), Κόστα (84' Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (86' Μίλερ)

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί (49' Γκάμπριελ), Μουστάφι, Γκιμπς, Τσάκα, Κοκλέν (77' Ζιρού), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Σάντσες, Ιβόμπι (66' Γουόλκοτ)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:


Arjen Rooben Goal HD Bayern Munich 1-0 Arsenal... από Live1Goals
Alexis Sanchez Goal HD - Bayern Munich 1 - 1... από Live1Goals
Robert Lewandowski Goal HD - Bayern Munich 2... από Live1Goals
Thiago Alcantara Goal HD - Bayern Munich 3 - 1... από Live1Goals
Thiago Alcantara 2nd Goal HD - Bayern Munich 4... από Live1Goals
Thomas Müller Goal HD - Bayern Munich 5-1... από LiveFootball28