Το ξεκίνημα στο Λονδίνο δεν προμήνυε αυτό το... πάρτυ που θα ακολουθούσε με πρωταγωνίστρια και πάλι, την Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Γουόλκοτ στο 20', σε μια φάση που φέρει ευθύνη και ο Νόιερ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν... όργια!

Ένα λάθος του Σιδηρόπουλου στέρησε στους Λονδρέζους την ευκαιρία να πετύχουν ακόμα ένα γκολ (δεν έδωσε πέναλτι), πριν αρχίσει η... οργή των παικτών του Αντσελότι.

Ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι στο 55' έφερε το ματς στα ίσα και κάπου εκεί άρχισε και ο κατήφορος για την Άρσεναλ, που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κονσιελνί (ο Έλληνας ρέφερι του έδειξε κίτρινη αρχικά, αλλά μετά άλλαξε απόφαση και τον απέβαλλε).

Στο 68' ο Ρόμπερν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 78' ο Κόστα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Οι Γερμανοί δεν έδειξαν... έλεος και πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τον Βιδάλ στο 80' και στο 85'.

Το τελικό 1-5 μέσα στο "Έμιρεϊτς" σήμανε τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της Άρσεναλ με συνολικό σκορ 10-2 (!) και την (ίσως) αρχή του τέλους για τον Αρσέν Βενγκέρ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Νάτσο Μονρεάλ, Γκρανίτ Τζάκα, Ράμσεϊ (72' Κοκελέν), Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Γουόλκοτ, Αλέξις Σάντσες (73' Λούκας Πέρεθ), Ζιρού (72' Μεσούτ Εζίλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (79' Κίμιχ), Ρόμπεν (71' Ντόουγκλας Κόστα), Ριμπερί (79' Ρενάτο Σάντσες), Λεβαντόβσκι.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Арсенал - Бавария 1:5. Обзор матча. Лига чемпионов 2016/17. 1/8 финала. Ответный матч. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.