Ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιμετώπιζε τη Γιουβέντους των Ζιντάν, Ινζάγκι, Κόντε με στόχο να ανατρέψει το 2-1 που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία.

Με παρακαταθήκη το εκτός έδρας στο Ντέλε Άλπι γκολ ο Ολυμπιακός ήθελε έστω και ένα τέρμα για να προκριθεί και για 85 λεπτά έζησε το όνειρο του... Στον επαναληπτικό αγώνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά και μετά από σέντρα του Γεωργάτου ο Σίνιτσα Γκόγκιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό.

Ακολούιθησε ένας ωραίος αγώνας, με τον Ολυμπιακό να χάνει και μεγάλες ευκαιρίες με κλασσικότερη την κεφαλιά του Αμανατίδη στο 62΄.

Τελικά στο 85΄ο Πιριντέλι έκανε σέντρα από δεξιά, ο Ελευθερόπουλος έκανε άστοχη έξοδο καθώς η μπάλα λόγω του αέρα πήρε περίεργη τορχιά και ο Κόντε έκανε το 1-1 δίνοντας την πρόκριση στην Γιουβέντους.

17 Μαρτίου 1999 - Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Σκορ: 1-1
Σκόρερς: 12'Γκόγκιτς, 85' Κόντε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Καραταΐδης, Αμανατίδης (89' Λουτσιάνο), Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Γκόγκιτς, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Καραπιάλης (78' Αμπονσά), Γεωργάτος (89' Αλεξανδρής), Ανατολάκης.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ραμπούλα, Μοντέρο, Ντι Λίβιο, Κόντε, Ινζάγκι, Ιουλιάνο, Ντεσάμπ, Μίρκοβιτς (Μπιριντέλι), Ζιντάν (89'Τακινάρντι), Ντάβιντς, Εσνάιντερ (69' Αμορούσο).