"Στόχευε υψηλότερα" αναγράφεται στο τατουάζ που έχει "χτυπήσει" στο χέρι του Ο Τόρε Ρεγκίνιουσεν.

Ο Νορβηγός διεθνής μπακ της Οντένσε, φύσει αισιόδοξος, μιλάει με κολακευτικά λόγια στο Sport24.gr για τον Παναθηναϊκό προσθέτοντας ωστόσο, πως η OB είναι σε θέση να κάνει το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

"Πρόκειται για δύο ματς που δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις, ούτε πολύ δύσκολα ούτε εύκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Είμαστε αουτσάιντερ και είναι φαβορί η ελληνική ομάδα, όμως έχουμε τη φιλοδοξία να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ο πρώην άσος της Σάλκε αναφέρθηκε και στο πλεονέκτημα των δευτεραθλητών Δανίας. "Ήδη έχουμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό τη στιγμή που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει είναι σημαντικό αυτό".

Ο 25χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης. "Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούμε να υπερασπιστούμε όταν πάμε στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιτεθούμε. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, όμως μπορούμε να αισιοδοξούμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση".

Ο Ρεγκίνιουσεν έκανε όνομα στη νορβηγική Τρόμσο την τριετία 2006-2009. Την περυσινή σεζόν μεταπήδησε στη Σάλκε δίχως να καταφέρει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα.

Αφού αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Λέτσε και Τρόμσο κατέληξε στην Οντένσε.

Πηγή: Sport24.gr