Ο Αργεντινός άσος ήταν όλα τα λεφτά στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού που έφυγε με την ισοπαλία από το «TRE FOR Park» και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να αγωνιστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία σχέση με τις εμφανίσεις τους στα φιλικά, που ήταν προβληματικές. Επαιξαν με σοβαρότητα, είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους και έναν παίκτη-ηγέτη, τον Λέτο. Ο 25χρονος επιθετικός είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» και με την απόδοσή του στο ματς με την Οντένσε έδειξε ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Η δευτεραθλήτρια Δανίας ήταν σαφώς πιο έτοιμη, αφού έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια και γι' αυτό μπόρεσε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του αγώνα όταν οι παίκτες του Φερέιρα είχαν κουραστεί. Ο Σαριέγκι, που ήταν καλός για 89 λεπτά, έχασε τον Ρεγκίνιουσεν στον αέρα και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε... ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρώπη. Εχει όμως το πλεονέκτημα κι αν είναι το ίδιο σοβαρός και στο ΟΑΚΑ, θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον Πετρόπουλο ανήκει το... μισό γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν εμφανές στο παιχνίδι του ότι χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Εκτός κι αν του βγει λίρα εκατό ο Τοτσέ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έγραψε ιστορία στο χθεσινό ματς, αφού έφτασε τις 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Επόμενος στόχος του να περάσει σε συμμετοχές τον Ζαγοράκη στην Εθνική...

Πηγή: Goal