Μεγάλη εμφάνιση ο Ολυμπιακός. Πρώτα πρώτα στήθηκε εκπληκτικά από τον Λεμονή που του αξίζει ένα μπράβο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να παίξεις την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι.

Καλή η τετράδα πίσω με φοβερό τερματοφύλακα τον Προτό.

Έχω πει ότι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού είναι ο Μποτία και αυτός πρέπει να παίζει με τον Σισέ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ομάρ που όσο περνάει ο καιρός θα ξαναγίνει και επιθετικά αυτός που ήταν.

Πολύ σωστή η τριάδα των χαφ με Ρομαό, ακόμα και ο Ταχτσίδης καλά πήγε, και Οφόε, αυτοί οι τρεις γίνονταν πέντε με βοήθεια από Φιγκέιρας που έπαιζε μπροστά από τον Ομάρ και με Καρσελά από την άλλη πλευρά. Και μπροστά ο Φορτούνης που γινόταν έκτος χαφ πίσω από την μπάλα στο ημικύκλιο της σέντρας! Ήταν ένα 4-5-1 υποδειγματικό για αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα.

Όποιος κατηγορήσει τον Ολυμπιακό για αυτό το στιλ ποδοσφαίρου, είναι άσχετος, να μην ασχολείται καλύτερα με τη μπάλα. Ήταν ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα στο μηδέν ύστερα από 5 χρόνια στους ομίλους που σε κάθε ματς η Μπάρτσα σκοράρει!

Και να σας πω κάτι; Μία ώρα ακόμα να έπαιζαν, γκολ η Μπαρτσελόνα δεν θα έβαζε.

Έκλεισε τους χώρους ο Ολυμπιακός και κυρίως τον Μέσι. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά. Πήγαινε να κάνει τα μπασίματά του ο Μέσι, πέρναγε έναν, πέρναγε δύο, πέρναγε τρεις, τον σταματάγανε μετά. Καλές οι αλληλοκαλύψεις και κοντά οι γραμμές.

Ακούστε αυτό που θα πω: Αυτή η Μπαρτσελόνα που είδα από κοντά, αν δεν είχε τον Μέσι, θα ήταν μια κοινή ομάδα. Ο Μέσι γιγαντώνει αυτήν την ομάδα.

Χθες αν είχε ο Ολυμπιακός τον Μέσι αντί για την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός θα της έριχνε 3 γκολ! Και έτσι όπως ήτανε ο Ολυμπιακός χωρίς φορ, έκανε 3 φάσεις για να σκοράρει.

Θα το ξαναπώ, το λέω για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, αυτό που λείπει είναι μια σεντερφοράρα. Άλλη ομάδα θα ήσουν αν είχες έναν Μιραλάς ή έναν Τζιμπούρ στα ντουζένια του. Εκεί έγινε το λάθος το καλοκαίρι. Πήρανε πολλούς φορ αλλά δεν υπάρχει ο ένας ο μεγάλος παίκτης να σε ξελασπώνει. Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης που είναι εγωιστής θα το φτιάξει αυτό και θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Αυτή η εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αν πάρει ένα σέντερ φορ μεγάλης κλάσης το Γενάρη.

Ο Σουάρες διελύθη. Δεν ακούμπησε μπάλα. Όλο το οικοδόμημα της Μπαρτσελόνα εκτέθηκε.

Ο Ράκιτιτς που μπήκε αλλαγή, κάνει τα 100 μέτρα σε... 10 λεπτά! Τόσο αργός! Ανύπαρκτος.

Πάει τώρα για το διπλό ο Ολυμπιακός στη Σπόρτινγκ, μπορεί να κυνηγήσει την τρίτη θέση. Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, κάθε χρόνο τα ίδια λένε και κάθε χρόνο ο Μαρινάκης τους παίρνει το πρωτάθλημα.  

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου