«Φυσικά το πίστευα μετά το γκολ μου και πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε. Ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και αν βάζαμε και το τρίτο θα είχαμε καθαρίσει το ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί όταν πρέπει να τελειώσεις τον αγώνα. Μετά δεχθήκαμε και άλλα τέρματα, το τέταρτο ήταν εκπληκτικό. Είμαστε απογοητευμένοι», είπε αρχικά ο Γάλλος.

Για τα τέσσερα γκολ: «Δείτε το πρώτο, το δεύτερο και το τεταρτο γκολ. Το πρώτο έχει μπει ενώ προηγήθηκε φάουλ στον Τζόρβα, στο δεύτερο ενας αμυντικός χτυπάει από μακριά και το τέταρτο αν το ξαναπροσπαθούσαν δεν θα το έβαζαν. Δεν χάσαμε ευκαιρίες, αλλά εκείνοι ήταν πιο ρεαλιστές. Παίζουμε στον Παναθηναϊκό και είμαστε όλοι μαζί είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε»

Για το μέλλον του: «Είμαι περήφανος που παίζω για τον Παναθηναϊκό. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι δυνατά και ο σύλλογος έχει οικονομικά προβλήματα και εγώ είμαι εδώ και κοιτάω τη δουλειά μου. Όσο θα μένω εδώ θα παίζω για τον Παναθηναϊκό, δεν θέλω να φύγω, αλλά τα οικονομικά μπορεί να με οδηγήσουν να φύγω»