Δεν έφερε δα και τα πάνω - κάτω; Γιατί, λοιπόν, έξω ο Παναθηναϊκός πήγε καλά και μέσα χαντακώθηκε;

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι υπνωτισμένος! Τι να κάνει ο Φερέιρα, λοιπόν; Να πάει να διώξει σωστά την μπάλα κι όχι όπως την έδιωξε ο Τζόρβας στο πρώτο γκολ; Μην ξεχνάμε ότι και την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός στην Δανία την έφαγε και λόγω της ατολμίας Τζόρβα να κάνει μια έξοδο. Ή μήπως είναι τυχαίο ότι χθες οι Δανοί ρίχνανε σουτ ακόμα κι από την σέντρα; Κάτι θα ψυλλιάστηκαν.

Ο Φερέιρα, λοιπόν, έπρεπε να πάει να κάνει αυτός σωστό τάκλιν και να διώξει την μπάλα; Ή θέλει ο Σπυρόπουλος ιδιαίτερα μαθήματα για να το κάνει; Από εκεί προήλθε το δεύτερο γκολ.

Και ο Πορτογάλος τι να κάνει; Να κουνάει το κεφάλι του Βύντρα πέρα - δώθε όταν «κολλάει»; Ήταν αντίδραση αυτή του αμυντικού στο τρίτο γκολ;

Θέλουμε να πούμε ότι οι ευθύνες ενός προπονητή κάπου αρχίζουν και κάπου τελειώνουν. Αν ο Νίνης πήγαινε για το πλασέ με υπερβολική σιγουριά και γι’ αυτό αστόχησε από μισό μέτρο, δεν μπορεί σ’ αυτό να κάνει κάτι ο Φερέιρα.

Αυτό που θα μπορούσε να έχει κάνει σίγουρα ο προπονητής είναι να κατεβάσει την ομάδα του με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και καλύτερο πλάνο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο μη γνωρίζοντας πώς να διαχειριστεί το 1-1 που πήρε. Κι αυτό φάνηκε. Όπως βέβαια το 4-4-2 στο τέλος είναι ένα σύστημα που δεν το έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις οι πράσινοι. Κι αυτό είναι ευθύνη Φερέιρα. Όχι, όμως, ότι φταίει μόνο αυτός. Είναι άδικο...