Το σκληρό μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League είχε ως αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να υποστεί ζημιά στον ώμο και να κινδυνεύει να χάσει το επερχόμενο Μουντιάλ!

Κάπως έτσι ο Ισπανός της Ρεάλ έχει συγκεντρώσει πάνω του την οργή χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων.

Το θέμα έχει… ξεφύγει στην ιστοσελίδα “change.org” ο Μοχάμεντ Σαλάχ Αμπντέλ-Χακίμ ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές ζητώντας την τιμωρία του Ράμος από την FIFA και την UEFA!

Μάλιστα, η εν λόγω καμπάνια συγκέντρωσε πάνω από 130.000 υπογραφές μέσα σε λίγες ώρες!

Στο εισαγωγικό κείμενο μπορεί να διαβάσει κανείς: «Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού».