Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο... αγχώθηκε πάρα πολύ μέχρι να φτάσει στην πρόκριση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, πίεσαν ψηλά και στο 29' έκαναν το 1-0. Ο Μαντούκα εκτέλεσε το κόρνερ, οι Πολωνοί δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το σκορ αυτό όμως δεν αρκούσε για την πρόκριση. Έτσι λοιπόν οι Κύπριοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και στην επανάληψη και τελικά στο 54' έφτασαν στο 2-0 με τον Αίλτον.

Το 2-0 πλέον τους έστελνε στους ομίλους και για αυτό από το 60' και μετά έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους. Ωστόσο, η Βίσλα βρήκε χώρους και στο 71' έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ του Βιλκ και απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα για την πρόκριση. Το γκολ αυτό πάγωσε τόσο τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ όσο και τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Μετά το 80' όμως οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και τελικά στο 87' με ένα υπέροχο τέρμα το Αίλτον... καθάρισαν την πρόκριση.


ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα (84'Αλεξάνδρου), Κόντης, Ζόρζε, Μοράις, Πίντο, Μαρσίνιο (90'Γιάχιτς), Τρισκόσκι, Μαντούκα (84'Χαραλαμπίδης), Άιλτον.

ΒΙΣΛΑ: Παρέικο, Γιάλινς (80'Γιοβάνοβιτς), Τσάβεζ, Μέλικσον, Σομπολέφσκι (58'Ίλιεφ), Νούνιες, Ντίαζ, Γκένγκοφ, Μαλέσκι (79'Κιρμ), Βιλκ, Λαμέι.