Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην κρατική τηλεόραση είπε αρχικά: «Οταν είσαι στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Θα παίξουμε με τρεις ομάδες που προέρχονται από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές σχολές της Ευρώπης. Από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία».

Οσον αφορά στο τι περιμένει από την ομάδα του σ' αυτά τα 6 ματς τόνισε: «Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο γήπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Είμαστε αισιόδοξοι...».

Αναφερόμενος στο ματς με την Ιντερ, που ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο επεσήμανε: «Ήταν ένα ματς που άρχισε με δυσκολίες. Μείναμε με 10 παίκτες από το 20', όμως το παλέψαμε και μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε».

Για την ομάδα του είπε: «Η ομάδα και οι παίκτες έχουν πείρα, δυνατότητες, μπορούν και θέλουν να τις αποδείξουν μέσα στο γήπεδο».

Τέλος επεσήμανε: «Δεν ξεχωρίζω τις ομάδες, τις θεωρώ όλες δυνατές και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θέλουν να αποδείξουν την αξία τους στο γήπεδο, να μας κάνουν χαρούμενους και να φέρουν αποτελέσματα. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε ξανά στο Champions League. Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται, οπότε είμαστε αισιόδοξοι».