Σύμφωνα με στοιχεία που έφεραν στην επιφάνεια τα "Football Leaks", 11 από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης σχεδιάζουν να... επαναστατήσουν, αποχωρώντας από το Champions League και δημιουργώντας μια δική τους κλειστή λίγκα το 2021!

Οι 11 αυτές ομάδες θα έχουν συμβόλαιο 20 ετών στη διοργάνωση και είναι οι Ρεάλ, Μίλαν, Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Παρί, ενώ αναμένεται να προστεθούν ως "προσκεκλημένες" οι Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Ιντερ, Ρόμα.

Σύμφωνα πάντα με τα "Football Leaks", η εταιρεία που έχει αναλάβει τη δημιουργία της λίγκας, η Key Capital Partners, έστειλε το τελευταίο mail στην Ρεάλ Μαδρίτης στα τέλη Οκτωβρίου ενημερώνοντας ότι οι 11 ομάδες είναι έτοιμες να υπογράψουν τη συμφωνία για την Super League και ότι θα ήταν προτιμότερο το θέμα να έχει κλείσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το πλάνο είναι πανομοιότυπο με εκείνο της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιτίθεται στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μάλιστα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας και 2ης κατηγορίας στο εν λόγω πρωτάθλημα.