Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρά την ήττα της Γιουβέντους στην έδρα της Ατλέτικο, ο Πορτογάλος άσος θέλησε να πικάρει τους Μαδριλένους οπαδούς, δείχνοντάς τους πέντε δάχτυλα, όσα τα Champions League που έχει κερδίσει (τέσσερα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, ρωτήθηκε για την κίνηση του Ρονάλντο και απάντησε με τρόπο που θύμισε τον... Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του ο Ρονάλντο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία!

Ο Θερέθο αναφέρεται στα δύο τρόπαια που ο Πορτογάλος κατέκτησε εναντίον της Ατλέτικο στον τελικό, θεωρώντας ότι "δεν τα κέρδισε εκείνος", όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Για μένα ο Κριστιάνο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία. Τα δύο κόντρα στην Ατλέτικο δεν τα κέρδισε εκείνος. Το ποιος το έκανε θα το συζητήσουμε σε άλλη συνέντευξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το γκολ ήταν πεντακάθαρο, νόμιμο. Νομίζω πως χρειάζεται να τραβήξεις πιο δυνατά τον Κιελίνι για να πέσει στο έδαφος», τόνισε επίσης για το γκολ του Μοράτα, ενώ σχολίασε και τον άσεμνο πανηγυρισμό του Ντιέγκο Σιμεόνε λέγοντας πως: «Ηταν μία στιγμή χαράς. Αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή του και επίσης δεν ήταν επιθετικός προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, στους δικούς μας οπαδούς. Το Cholismo για τους φιλάθλους είναι τα πάντα».