Οι δύο ομάδες ήταν αουτσάιντερ στις προηγούμενες φάσεις όμως έχουν φτάσει πολύ μακριά και πλέον όλα μπορούν να συμβούν.

Η Τότεναμ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι και πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη διοργάνωση και έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα και χωρίς τον Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι τραυματίας. Μεγάλο πλήγμα για την Τότεναμ αποτελεί και η απουσία του Σον λόγω τιμωρίας, που είναι ή κύρια επιθετική δύναμη των γηπεδούχων χωρίς τον Κέιν. Μοναδικός διαθέσιμος μπροστά πλέον είναι μόνο ο Γιορέντε, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά του.

Η δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη ήταν αυτή της πρόκρισης του Άγιαξ επί της Γιουβέντους, δείχνοντας ότι ο «Αίαντας» έχει επιστρέψει για τα καλά στα μεγάλα σαλόνια. Την ίδια ώρα τα πηγαίνει πολύ καλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη με 4-2 επί της Φιτέσε την περασμένη Τρίτη. Σε αντίθεση με την Τότεναμ, ο Άγιαξ δεν έχει σημαντικές απουσίες, εκτός από αυτούς που έχουν βγει νοκ άόυτ εδώ και μήνες.

Η δύναμη της έδρας και η ωριμότητα της Τότεναμ ίσως καταφέρουν να της δώσουν τη νίκη, γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του άσου σε τέτοια απόδοση.

22.00 Τότεναμ – Άγιαξ: 1 (2.36)


ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr