Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

Για το διάστημα απουσίας του λόγω του τραυματισμού του: «Κοίταξε, δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κάνω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Όταν είμαι τραυματίας περνάω πολύ άσχημα, γιατί θέλω συνέχεια να παίζω μπάλα».

Για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ: «Ήταν μεγάλο κρίμα για την ομάδα μας το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Μαρσέιγ όμως τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον σημερινό αγώνα».

Για τη σχέση του με την μπάλα: «Αλήθεια είναι. Μου αρέσει να κάνω πράγματα με την μπάλα, να παίζω και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Σίγουρα έχουμε μία καλή ομάδα και σήμερα παίζουμε τον πρώτο μας αγώνα για το πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα μας, το Καραϊσκάκη και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα και όλοι μας θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε».

Για αυτά που έκανε όσο έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων: «Δούλεψα αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι πριν από δύο εβδομάδες δεν ένιωθα τόσο καλά, καθώς πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι έτοιμος αλλά τις τελευταίες πέντε ημέρες πριν από τον αγώνα με την Μαρσέιγ ήμουν σαφώς καλύτερα και τότε άρχισα να πιστεύω ακόμα και στην συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα, όπως και έγινε τελικά. Εκείνο που επαναλαμβάνω με στεναχωρεί είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, όμως είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα».

Για το πόσο έχει επηρεάσει η απουσία αγώνων τον Ολυμπιακό: «Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε αναμφίβολα υψηλότερο ρυθμό στο παιχνίδι της και αυτό γιατί είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της χώρας της ενώ εμείς όχι.Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα και να βρούμε τον ρυθμό μας».

Για την συμπαράσταση του κόσμου: «Η βοήθεια των φιλάθλων μας είναι πάντα πολύ σημαντική, όπως και η αναγνώριση από μέρους τους της προσπάθειας που καταβάλλαμε. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στο πρωτάθλημα που για εμάς ξεκινάει σήμερα».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι 14 ή 16 ομάδες αλλά έχω δει την ΑΕΚ, έχω δει τον ΠΑΟΚ που είναι δυνατές ομάδες, όπως και ο Παναθηναϊκός που έχει κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια και έχει ξεκινήσει δυνατά. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος».

Για το σκοράρισμα σε αγώνα πρωταθλήματος: «Όντως είναι μία υποχρέωση που είχε μείνει από πέρυσι καθώς σκόραρα στο Κύπελλο αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα και να δουλεύουμε όλοι μαζί για τη νίκη και εάν σκοράρω θα είναι μία επιπλέον ευχαρίστηση για μένα».

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Όπως έχω ξαναπεί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Είναι πάρα πολύ σημαντική η βοήθειά τους σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς από την πλευράς μας προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας».