Με αυτό τον τρόπο, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αποδεικνύει στην πράξη ότι πιστεύει και στηρίζει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως -επίσης- και το ότι είναι έτοιμος να ανταμείψει γενναία την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την καλή πορεία στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως παίρνουν και τα… μέτρα τους για να μην επαναληφθούν φαινόμενα άλλων εποχών, με νυχτοπερπατήματα και άλλου είδους πειθαρχικά παραπτώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο εσωτερικό κανονισμό σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάθε «ερυθρόλευκος» θα πάρει 15.000 ευρώ και 60 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής.

Υψηλό όμως είναι το πριμ και για το Τσάμπιονς Λιγκ, εδικά σε περίπτωση πρόκρισης. Κάθε λεπτό ανταμείβεται με 120 ευρώ συν ένα επιπλέον ποσό ανάλογα με την διοργάνωση που θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός (αν δηλαδή συνεχίσει στους «16» ή… μετατεθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ).

Για το Κύπελλο -σε περίπτωση κατάκτησης- το πριμ για τους παίκτες θα είναι 15 ευρώ για κάθε λεπτό.

Ωστόσο, στον κανονισμό προβλέπονται και αρκετές υποχρεώσεις για τους «ερυθρόλευκους», όπως και «βαριά» πρόστιμα για παραβίαση ωραρίου (μέχρι τις 12 το βράδυ όταν την επομένη υπάρχει προπόνηση).

Πηγή: Goal