Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Σίγουρος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον επαναληπτικό απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να φανερώσει τα χαρτιά του για το πλάνο που θα ακολουθήσει, αν θα επιτεθεί από την αρχή ή αν θα προσπαθήσει πρώτιστα για το μηδέν στην άμυνα: «Αρχικά πιστεύω ότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε 7-8 ματς που είναι τελικοί. Τέτοιο είναι το αυριανό για εμάς. Το ίδιο ισχύει και για τη Βικτόρια. Είναι μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι η Τσεχία είναι τόσο ψηλά το οφείλει στη Βικτόρια. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε τη στρατηγική μας αλλά σίγουρα στηριζόμαστε πολύ στον κόσμο μας και τη βοήθεια που έχουμε».

Ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα άφησε τα πάντα ανοιχτά: «Είχαμε προβλήματα στην τελική πάσα στο πρώτο ματς. Υπήρχαν στιγμές που είχαμε την ανωτερότητα και άλλες που την χάναμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνουμε την αποτελεσματικότητα στην τελική μπαλιά. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τη στρατηγική μας αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως πάντα. Θα χρειαστεί υπομονή όταν η Πλζεν θα είναι ανώτερη στο ματς. Είναι και Γιασίν Μεριά εδώ. Είναι έτοιμος και με μεγάλο κίνητρο. Ξέρουμε πως η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να διαχειριστούμε το χρόνο. Το αυριανό παιχνίδι όμως είναι πολύ σημαντικό και μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως αύριο θα είναι μαζί μας και θα παίξει για την ομάδα μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην παρουσία του Γιασίν Μεριά, ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα: «Συγχαρητήρια στον Γιασίν, έδειξε την κλάση του. Η ομάδα του κέρδισε πολλά από αυτόν και γύρισε πιο καλός από εκεί. Από την πρώτη στιγμή που γύρισε ο Γιασίν μου είπε ότι δεν θέλει διακοπές και θέλει να στηρίξει την ομάδα, αν και του είπα πως θα χρειαζόταν λίγη ξεκούραση.. Είμαι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτόν. Είναι εδώ, έτοιμος και με αυτοπεποίθηση. Αυτήν την εβδομάδα του δώσαμε λίγη ξεκούραση. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό και θα παίξει. Θα έχουμε χρόνο να τον ξεκουράσουμε μες στην χρονιά».

Τέλος αναφέρθηκε και στα αυριανά γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Σίγουρα είναι στόχος να προσφέρουμε αυτό το δώρο στα γενέθλια του προέδρου μας. Θα έχουμε και τον κόσμο μας όμως. Να είστε σίγουροι πως θα είμαστε βελτιωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας»