Ο Ολυμπιακός, χθες τα μεσάνυχτα ως όφειλε, απέστειλε την ευρωπαϊκή λίστα των παικτών που δηλώνονται στην ΟΥΕΦΑ για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" από χθες είχαν ενημερώσει πως η δημοσιοποίηση της λίστας δεν θα γίνονταν χθες, αλλά κάποια στιγμή εντός της Τετάρτης. 

Οι πληροφορίες όμως που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και δημοσιεύονται σήμερα στον "Κόκκινο Πρωταθλητή", έχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης, αυτό που αρχικά έχει τη σημασία του είναι πως όλοι οι τελευταίοι χρονικά νιόφερτοι, Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ βρίσκονται κανονικά στη λίστα.

Από αυτήν, απουσιάζουν ο -εκτός πλάνων προφανώς...- Κούτρης, αφού επιλέγονται ως back-up του Τσιμίκα στ’ αριστερά, οι δεξιοπόδαροι και κατά συνθήκη, περίσταση και ανάγκη αριστεροί μπακ Γκασπάρ και Τοροσίδης, ο πολυδιαφημισμένος, αλλά προφανώς πλέον πολύ πίσω στην αξιολόγηση του Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με τα άκρα της μεσοεπιθετικής του τριπλέτας Σουντανί (προφανώς εδώ, η επιλογή του Πορτογάλου για τον Λοβέρα υπερισχύει, παρότι ο Αργεντινός δεν έχει συμπληρώσει εβδομάδα στο Ρέντη) και τέλος, αναμενόμενα αφού παρότι δεν προχώρησε ο δανεισμός του στη Νυρεμβέργη, προφανώς είναι πλέον τελευταίος στην ιεραρχία των όσων αγωνίζονται από το κέντρο και μπροστά, ο Μπρούνο.

Εν αναμονή πλέον της επισημοποίησης των σχετικών μεταμεσονύκτιων πληροφοριών με τη δημοσιοποίηση της λίστας για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Αυτό το ποσό έδωσε φέτος ο Μαρινάκης για μεταγραφές - Θα σου κοπεί η ανάσα!