Στα... σαλόνια του Champions League επιστρέφει απόψε ο Ολυμπιακός (19.55), ο οποίος υποδέχεται στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρότι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή τους απέναντι στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται στον όμιλο μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου που είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και τον Ερυθρό Αστέρα που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση και το εισιτήριο του Europa League.

Το παιχνίδι συγκεντρώνει και τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον και μπορούμε να βρούμε περισσότερες από 200 επιλογές στο Πάμε Στοίχημα, πριν από την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές και εάν πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τους Άγγλους, η απόδοση για το "1Χ" είναι στο 1.82, ενώ πολύ δελεαστικό είναι και το 1.80 στο over 2.5 γκολ, καθώς πρόκειται για δύο πολύ παραγωγικές ομάδες, ενώ θυμίζουμε ότι οι Περαιώτες την Κυριακή νίκησαν 5-0 τον Βόλο για τη Superleague 1, ενώ οι Λονδρέζοι επικράτησαν το Σάββατο 4-0 της Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.

Στο ματς του Ολυμπιακού άλλωστε, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες "Βoost Νίκης" και "Στο Παρά 1".  

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Τότεναμ και να κυνηγήσουν την τύχη τους σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Ξεχωρίζει, για παράδειγμα, η απόδοση 9.25 στο ειδικό στοίχημα να σκοράρει ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είναι ο κορυφαίος παίκτης μέχρι στιγμής των "ερυθρολεύκων", αλλά και αυτός που εκτελεί όλα τα στημένα, σε συνδυασμό με over 4.5 κόρνερ της ελληνικής ομάδας σε όλο το παιχνίδι.

Τέλος, άκρως δελεαστική είναι και η απόδοση 2.95 που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στο "combo bet" να λήξει το παιχνίδι με σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2.