bbc.com: Τα γρήγορα γκολ των καλοκαιρινών αποκτημάτων Αλεξ Τσαμπερλέιν και Αντρέ Σάντος χάρισαν στην Αρσεναλ μία δύσκολη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Skysports.com: Ονειρικό ντεμπούτο στην Ευρώπη για τον Τσαμπερλέιν αλλά νίκη με άγχος για την Αρσεναλ. Ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες αλλά τελικά οι gunners κατάφεραν να επικρατήσουν.

telegraph.co.uk: Αυτή θα έπρεπε να είναι μία απλή βραδιά για την Αρσεναλ αλλά η ομάδα του Βενγκέρ ήταν γενναιόδωρη με τους Ελληνες. Τελικώς η νίκη ήταν δύσκολη.

Marca.com: Ελάχιστα έπεισε η Αρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό των Ισπανών. Σε άλλες εποχές η αγγλική ομάδα θα είχε δημιουργήσει τουλάχιστον 10 ευκαιρίες για γκολ και θα είχε πάρει μία εύκολη νίκη.

L' equipe: Με δυσκολία κατάφερε η Αρσεναλ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Οι Αγγλοι ήταν τυχεροί διότι σκόραραν στις δύο πρώτες ευκαιρίες τους.

Kicker.de: Η Αρσεναλ εκμεταλλεύτηκε το καλό της ξεκίνημα και νίκησε τον Ολυμπιακό ο οποίος πάντως πάλεψε πολύ για να ισοφαρίσει. Παρέμεινε όμως χωρίς βαθμό και βρίσκεται υπό τεράστια πίεση.

Πηγή: contra.gr