Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra":

"Ο Ολυμπιακός έκανε μία καλή εμφάνιση. Χθες έδειξε ένα στοιχείο ότι προσπαθούσε να κυνηγήσει το παιχνίδι. Όχι ότι ήταν ιδιαίτερα καλός, αλλά κυνήγησε το παιχνίδι", σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ενώ στάθηκε και στο ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα ανέτοιμος: "Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Ολυμπιακός. Όταν βλέπουμε ότι η Άρσεναλ έβαλε γκολ με δύο ευκαιρίες για μένα ήταν άσχημο. Δεν ήταν κάτι που μπορούσε να σε φοβίσει. Λείπανε οκτώ παίκτες. αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι ότι χωρίς φάσεις δεχτήκανε δύο γκολ. Είχανε κενά στο κέντρο, κακές επιστροφές, ήταν άσχημο βράδυ του Μαρκάνο".

"Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες στον Βαλβέρδε, γιατί εδώ το συνηθίζουμε", υπογράμμισε για το αν έχει το βάρος ήττας ο Βάσκος τεχνικός.

"Αυτό το DNA του Ολυμπιακού. Εμείς το έχουμε πληρώσει πάρα πολύ. Είναι πολύ εύκολο να κάτσεις πίσω και να μαρκάρεις. Το δύσκολο είναι να παίζεις επιθετικά. Έτσι την πληρώσει πολλές φορές εμείς. Θα μου πεις η Ευρώπη είναι άλλο. Όταν παίζω με μία Ρεάλ ναι, να κλειστώ λίγο. Αλλά όταν παίζω με μία Άρσεναλ που της λείπουν 8 παίκτες τι να κλειστώ", πρόσθεσε ο «Γκέο» για το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού.

Ενώ πρόσθεσε και τους προβληματισμούς του για την εικόνα των «ερυθρόλευκων»: "Δεν μου αρέσει ότι δεν έχουν βρει τις θέσεις του. Δεν έχει βρει ένα σχήμα ο Βαλβέρδε. Η φυγή του Ριέρα, ο Μιραλάς που πέρυσι έπαιζε κορυφή και φέτος αριστερά. Δεν είναι θέμα ρυθμού. Δεν έχει βρει ο καθένας τον ρόλο του. Σίγουρα δεν έχει βρει τους παίκτες του. Έχει πολλούς. είναι λίγο περίεργος ο σχεδιασμός τους".

Ενώ είδε και εμφανή βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα με την Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης»: "Σε σχέση με την Μαρσέιγ υπήρξε βελτίωση γιατί υπήρχε καλύτερος ρυθμός. Βέβαια δεν τρελάθηκα, γιατί είδα μία Άρσεναλ τραγική. Το κέντρο και η άμυνα δεν υπήρχε. Ευτυχώς που υπήρχε και αυτό ο Σονγκ, γιατί ο Μέρτερσάκερ και οι άλλοι αλλού πήγαιναν και αλλού πήγαινε η μπάλα".

"Φαβορί είναι η Μαρσέιγ. Είναι μία ομάδα που παίζει κλειστά. Δεν πιστεύω να μην πάρει ένα παιχνίδι από την Άρσεναλ. Το παιχνίδι που έρχεται τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό", είπε ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας για τον όμιλο των «ερυθρόλευκων».

Ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τον Φράνκο Κοστάντσο και τις έως τώρα εμφανίσεις του: "Έχουμε κανέναν καλύτερο; Ο Νικοπολίδης ήταν ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Δεν μπορεί να βγει ο ίδιος. Η επιλογή του Ολυμπιακού είναι αυτή. Άδικα υπήρχε από το καλοκαίρι η μουρμούρα αυτή. Αν κατακρεουργήσεις έναν τερματοφύλακα που τον πήρε γι' αυτό τότε τον έχασες. Θέλει να πάρει παιχνίδια να βρει ψυχολογία. Αλλιώς τον έχεις χάσει".

"Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα φέτος. Τι να πω τώρα; Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Δεν βλέπω την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟ ικανούς να τον κοντράρουνε. Μόνο τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν ξέρω πόσα θ' αλλάξουνε τον Δεκέμβριο οι εμίρηδες τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κοντράρει, δεν μπορώ να έχω εικόνα για μετά από έξι μήνες", ολοκλήρωσε μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα.